Slanje kurirskim službama

Sva roba poručena do 14h biće otpremljena iz našeg magacina istog dana. Robu koju poručite posle 14h pakujemo i šaljemo narednog dana. 

Kurirska služba preuzima pakete u našoj firmi isključivo radnim danima (ponedeljak – petak). Kurirska služba sa kojom sarađujemo je BEX

Paketi poslati u petak preko BEX kurirske službe, biće na isporuci od strane kurira prvi radni dan tj. u PONEDELJAK.
Ukoliko želite da sami preuzmete paket u subotu, to možete učiniti na sledeći način:

_______________________________________________


NAPOMENA:

Rok isporuke poručene robe je 24-48h. Troškove poštarine plaćate kuriru po preuzimanju paketa, a cenovnik je sledeći:

NAPOMENA: Sve cene su izražene sa PDV- om. Kurirske službe zadržavaju pravo korekcije cene nakon provere težine paketa.

Ukoliko se desi da vam roba u navedenom roku ne bude isporučena, možete nas kontaktirati na neke od naših telefona ili mail adresa (kontakt) kako bismo problem što pre rešili.

Pravilnik o reklamaciji robe

U slučaju potrebe za reklamiranjem oštećene robe koja vam je isporučena nekom od brzih pošti sa kojima sarađujemo – BEX molimo vas da obratite pažnju na sledeće:

Ukoliko je roba fizički oštećena, bilo bi vrlo poželjno da je na licu mesta pred kurirom otvorite i uslikate kako bismo imali nepobitan dokaz o oštećenju. U slučaju da se kurir protivi navedenom, pozovite na neki od naših telefonskih brojeva, a mi ćemo odmah kontaktirati reklamacije u centralama kurirskih službi.
Nakon što utvrdite da je roba oštećena, neophodno je da vam kurir popuni i da Zapisnik o oštećenju robe, jer je zapisnik jedini validan dokument prema kom možemo da potražujemo refundaciju novca za oštećenu robu.
Sva roba koja izlazi iz našeg magacina je uredno i propisno spakovana u odgovarajuće pakete, a paketi su obeleženi odgovarajućim nalepnicama kako bi se sa paketima dalje, u centrima kurirskih službi, pravilno rukovodilo.

Lično preuzimanje:

Subotica
Vaš Demon Alati